Sosyal Sorumluluk Projelerimiz

Nişantaşı Üniversitesi & Revox Laboratories Endüstri İşbirliği

 

REVOX LABORATORIES'in Instagram'da 2140 kişinin katılımı ile gerçekleştirdiği Yılbaşı Özel Çekilişi, 16.01.2018 tarihinde Canlı yayında Random.org üzerinden otomatik olarak yapıldı ve ödüller sahiplerini buldu.

Çekilişimizi kazanan Sevgili takipçilerimize severek kullanmalarını diliyoruz.

REVOX AİLESİ.

 

 

 

23 Nisan 2015 Sosyal Sorumluluk Projesi 1;

"Çocuklara Koltuk Değil, Fabrika Devredildi"

"Çocukları gerçek üretimle buluşturmak için kolları sıvayan  LTS Teknoloji  Grup, kapılarını bir kez daha çocuklara açtı."

Geleneksel hale gelen minik trikologlar buluşmasının üçüncüsüne katılan çocuklar kendileri için özel olarak dikilen önlükleri giyerek şampuan ürettiler

LTS Teknoloji Grup Başkanı Trikolog Talat Sam:“Büyüklerin 23 Nisan’da koltuklarını çocuklara devretmesine alışkınız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı teşvik etmek için biz bir günlüğüne de olsa fabrikayı onlara devredip, şampuan üretiminin her aşamasını görmelerini sağladık”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında büyüklerin koltuklarını çocuklara devretmesine alışmışken, LTS Teknoloji Grup çocuklara fabrikayı verdi. Çocukları gerçek şampuan üretimiyle buluşturmak için kolları sıvayan LTS Teknoloji Grup, kapılarını üçüncü kez çocuklara açtı.

Kişiye özel şampuan üreterek saç dökülmesi sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedefleyen GeoMass ARGE Laboratuvarı’nda düzenlenen Minik Trikologlar (Saç ve saç derisi uzmanı) buluşmasının üçüncüsüne bu yıl Erdoğan Şahinoğlu İlk ve Ortaokulu öğrencileri katıldı. Geleneksel buluşmada yer alan çocuklar şampuanlar hakkında bilgi aldıktan sonra, kendileri için özel dikilen beyaz önlükleri giyerek, şampuan ürettiler.

 

Minik trikologlar buluşmasının çok önem verdikleri bir etkinlik olduğunu vurgulayan LTS Teknoloji Grup Başkanı Trikolog Talat Sam, “Büyüklerin 23 Nisan’da koltuklarını çocuklara devretmesine alışkınız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı teşvik etmek için biz bir günlüğüne de olsa fabrikayı onlara devredip, şampuan üretiminin her aşamasını görmelerini sağladık. 23 Nisan kapsamında önümüzdeki yıllarda da çocukları fabrikada ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Sam, çocukları gerçek üretimle tanıştırarak, bilgisayara bağımlı büyüyen yeni nesli gerçek hayatla buluşturmak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Çocuklarımız bugün fabrikamızda, şampuan üretimini tüm aşamalarıyla yerinde inceleme olanağı buldu. Kendi elleriyle şampuan üretimine katkıda bulunan çocuklar eğlenceli saatler geçirdi. Geleceğin bilim adamlarını ağırlayarak, çocukları sanal eğlencelerden çıkarıp, gerçek dünyayla buluşturuyoruz.”

Dolum ve etiketleme aşamaları dahil, şampuan üretim sürecinin her anına tanık olan öğrencilere ürettikleri şampuanlar hediye edildi. İsimlerine özel hazırlanan "trikolog" belgeleri takdim edilen minik öğrenciler daha sonra üretim tesisinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

23 Nisan 2014 Sosyal Sorumluluk Projesi 2;

"Küçük Trikologlar İş Başında"

"Kişiye özel yüzde 100 yerli şampuan üretimi gerçekleştiren LTS Teknoloji Grup, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kapılarını çocuklara açtı."
Çocukları sanal dünyadan uzaklaştırıp, gerçek üretimle tanıştırmak isteyen LTS Teknoloji Grup, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle GeoMASS Trikoloji ARGE Laboratuvarı'nın kapılarını çocuklara açtı.

LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam eşliğinde GeoMass Trikoloji ARGE Laboratuvarı’nı gezen bir ilköğretim okulunun 2. sınıf öğrencileri, şampuan üretimi hakkında bilgi aldılar ve sonrasında kendileri için özel olarak dikilen beyaz önlükleri giyerek, şampuan ürettiler.

Günümüzde tüm vakitlerini bilgisayar başında geçiren çocuklar, bizzat üretim aşamasında bulunarak, birşeyler üretmenin keyfine vardılar.

Sosyal sorumluluk projelerini son derece önemsediklerini belirten LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine değinerek, “Bugün çocukların günü. Her 23 Nisan’da büyükler koltuklarını çocuklara devrediyor. LTS Teknoloji Grup olarak bizler de bugün fabrikamızı çocuklara emanet ettik. Belki de geleceğin trikologları şu an aramızda. Sanal dünyaya esir kalan yeni nesli, gerçek üretimle tanıştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Öğrencilerle güzel bir gün geçirdiklerini belirten Talat Sam, şöyle devam etti: 

“Bugün çocuklarımıza şampuan yapım aşamalarını göstererek, üretim sürecinin ne denli önemli olduğunu vurguladık. Geliştirdiğimiz teknolojilerle ülkemize üretim anlamında büyük katkılar sağlayan bir firma olarak çocuklarımızı üretime teşvik ederek, önemli bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Karşılıklı keyif alınan bu etkinlik, dilerim pek çok firmaya örnek teşkil eder ve geleceğin mucitlerini sanal dünyadan sıyrılıp gerçek dünyaya geçirerek, ülkemize yeni değerler kazandırırız.” 

Dolum ve etiketleme aşamaları dahil, şampuan üretim sürecinin her anına tanık olan öğrencilere ürettikleri şampuanlar hediye edildi. İsimlerine özel hazırlanan "trikolog" belgeleri takdim edilen minik öğrenciler daha sonra üretim tesisinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 -LTS Teknoloji Grup-

LTS Teknoloji Grup, Trikoloji ARGE laboratuvarı GeoMASS’ta geliştirdiği şampuanlarla öncelikle saç dökülmelerine kalıcı çözüm sağlamayı hedefliyor.
Ürettiği REVOX, TLT-MED ve bazı rahatsızlıklara özel şampuanları eczaneler ve farklı satış kanalları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Laboratuvarlarda uzman ekipler tarafından hazırlanan kapalı saçlar için üretilen REVOX şampuanın İsviçre’de bulunan AB’den bağımsız enstitü tarafından yapılan araştırmada kapalı hanımlarda yüzde 98,6 oranında olumlu sonuç alındığı tespit edildi.
 
 
 
 

Lts Teknoloji Gruptan Sosyal Sorumluluk Projesi 3;

"Çocuklarımız üretimi yerinde görüp, üretim yaptılar."

Kişiye özel şampuanlar üreten LTS Teknoloji Grup, bünyesindeki GeoMass Trikoloji AR-GE Laboratuvarı’nın kapılarını “Küçük Trikologlar Sosyal Sorumluluk Projesi” ile çocuklara açtı. Grup, bu projesiyle yeni nesle yerli üretim bilinci aşılarken, saç bakımını küçük yaşlardan itibaren öğretmeyi hedefliyor.
LTS Teknoloji Grup’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, kişiye özel şampuanlar üreten Grup, bünyesindeki GeoMass Trikoloji AR-GE Laboratuvarı’nın kapılarını “Küçük Trikologlar Sosyal Sorumluluk Projesi” ile çocuklara açtı. 23 Nisan kapsamında düzenledikleri “Küçük Trikologlar” etkinliğinden sonra çok sayıda okuldan benzer etkinliklerin kendi okullarını da kapsaması yolunda talep geldiğini belirten LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam, tamamen bitkisel özlerden üretilen yüzde 100 yerli şampuanın tüm aşamalarını öğrencilerine göstermek isteyen tüm okulları bir yıl süreyle belirli aralıklarda laboratuvarlarında ağırlayacaklarını belirtti. Sam, “Küçük Trikologlar Sosyal Sorumluluk Projesi ile yeni nesile yerli üretim bilinci aşılarken, saç bakımını küçük yaşlarda öğretmeyi hedefliyoruz. Sürdürülebilir projenin ilk ayağında Batıkent Doğa Koleji öğrencileriyle güzel bir etkinliğe imza attık. Çocuklar için özel hazırlanan laboratuvar önlükleriyle üretime dahil olan çocuklara unutamayacakları bir gün geçirdiğimiz için mutluyuz” dedi.
 
-ÖĞRENCİLERE TRİKOLOG BELGESİ-

Etkinlik sonrasında "trikolog" belgelerini alan öğrenciler, kendilerine hediye edilen ve üzerlerinde isimleri yazan şampuanları ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Açıklamada, LTS Teknoloji Grup, Trikoloji ARGE laboratuvarının GeoMASS’ta geliştirdiği şampuanlarla öncelikle saç dökülmelerine kalıcı çözüm sağlamayı hedeflediği belirtildi. REVOX, TLT-MED ve bazı rahatsızlıklara özel şampuanları eczaneler ve farklı satış kanalları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığının ifade edildiği açıklamada, laboratuvarlarda uzman ekipler tarafından hazırlanan kapalı saçlar için üretilen REVOX şampuanın İsviçre’de bulunan AB’den bağımsız enstitü tarafından yapılan araştırmada kapalı hanımlarda yüzde 98,6 oranında olumlu sonuç alındığı tespit edildiği bilgisine yer verildi.

 

 

Dünya Bio Çeşitlilik Günü Sosyal Sorumluluk Projesi 4;

"Doğayı Sevginizi Resmedin, Fotoğraf Yarışması"

"LTS Teknoloji Grup bünyesindeki GeoMASS Trikoloji ARGE Laboratuvarı'nda üretilen Revox şampuanın 22Mayıs Dünya Biyoçeşitlilik Günü nedeniyle başlattığı yarışmada birinciliği Birce Turan kazandı."

 

LTS Teknoloji Grup bünyesindeki GeoMASSTrikoloji ARGE Laboratuvarı'nda üretilen Revox şampuanın "22 Mayıs Dünya Biyoçeşitlilik Günü" nedeniyle başlattığı yarışmada birinciliği Birce Turan kazandı.

Teknolojiyle yaşayan kuşakların doğayla kucaklamasını amaçlayan ve unutulan doğa güzelliklerini bizlere yeniden hatırlatan "Doğanın Renkleri" yarışması, yalnız Türkiye'de değil, HollandaPortekiz gibi ülkelerde de ilgi uyandırdı. 500'e yakın doğa fotoğrafının yarıştığı #doğanınrenkleri yarışmasında, yaklaşık 1 ay süren maraton sonucu kazanan belli oldu.

"bircemore" kullanıcı adıyla yarışmaya katılan Birce Turan, fotoğrafıyla "Doğanın Renkleri" yarışmasının birincisi seçildi. Birce Turan, tüm doğa güzelliklerinin bir arada olduğu Abant'ta 1 gece çift kişilik tam pansiyon tatil kazandı. Yarışmaya katılan 5 kişiye de mansiyon ödülü olarak Revox şampuan hediye edilecek.

LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam, Revox şampuanlarıyla çok kısa sürede elde ettikleri başarının temelinde doğanın yattığını belirterek, "Biz doğaya karşı olan borcumuzu, doğa bilinci oluşturarak kısmen ödemek istedik. Gelen doğa fotoğraflarının tamamı çok özel ve çok güzeldi. Yarışmaya gençler daha fazla ilgi gösterdi. Bu yarışma sayesinde özellikle teknoloji bağımlısı Y kuşağıyla, doğanın mucizevi güzelliklerini buluşturmaktan dolayı son derece mutlu olduk" dedi.

Sam, yüzde 100 yerli üretim ve bitkisel içeriğiyle tüm gücünü doğadan alan Revox şampuanın bu tür etkinliklerle her geçen gün biraz daha zarar gören ekolojik sisteme dikkatleri çekerek, doğa mucizelerine sahip çıkmamız gerektiğini bize hatırlatacağını söyledi.

LTS Teknoloji Grup, ARGE laboratuvarı GeoMASS'ta geliştirdiği şampuanlarla öncelikle saç dökülmelerine kalıcı çözüm sağlamayı hedefliyor.

Ürettiği REVOX, TLT-MED ve bazı rahatsızlıklara özel şampuanları eczaneler ve farklı satış kanalları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Laboratuvarlarda uzman ekipler tarafından hazırlanan kapalı saçlar için üretilen REVOX şampuanın Avrupa Birliği'nden 'bağımsız enstitü' onayına sahip İsviçre'deki özel bir kuruluş tarafından yapılan araştırmada kapalı hanımlarda yüzde 98,6 oranında olumlu sonuç alındığı tespit edildi.

 

Doğudaki Çocuklarımızın Hayallerini Gerçeğe Dönüştürme Amaçlı Sosyal Sorumluluk Projesi 5;

"Sihirli Fabrika"

"Türkiye'nin ilk yerli 3D printerini üretmeye başlayan LTS Teknoloji Grup, hayata geçirdiği "Sihirli Fabrika" projesiyle çocukların hayal ettikleri oyuncakları üretecek."

-LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam:

 
“Doğudaki çocuklarımız hayalindeki oyuncağı isteyecek,tamamen yerli sermaye ve teknoloji ile ürettiğimiz TeTe 3D printer üretecek”

Türkiye’nin ilk yerli 3D printerini üretmeyi başaran LTS Teknoloji Grup, hayata geçirdiği “Sihirli Fabrika” projesiyle doğudaki çocukların hayal ettikleri oyuncakları üretecek.

Projenin fikir babası LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam, günümüzde sosyal sorumluluk çalışmalarının firmalar için olmazsa olmazlardan biri haline geldiğini, gruplarının da özellikle çocuklara yönelik projelere ağırlık verdiğini kaydetti.
 

Sam, ilköğretimdeki çocukları belli aralıklarla, bünyelerindeki GeoMASS AR-GE Laboratuvarına alarak, üretim sürecinde pratik bilgiler verdiklerini, ardından sertifika dağıttıklarını anımsatarak, şunları söyledi:

“Günümüz çocukları tek kelimeyle olağanüstü. Çok dikkatliler, her şeye vakıflar. Laboratuvarlarımızda gördüklerini arkadaşlarına, ailelerine detaylı şekilde anlattıklarını duyuyor ve çok mutlu oluyorum. Ankara’daki çocuklara kucak açarken, bir an aklıma doğudaki çocuklar geldi. Bu kapsamda ekip arkadaşlarımla birlikte Sihirli Fabrika projesini hayata geçirmeye karar verdik. Bu projede doğudaki çocuklar hayal ettikleri oyuncakları resmedecekler biz de Türkiye’nin ilk ve tek yerli TeTe 3D printeri ile bu oyuncakları üretip, onlara hediye edeceğiz.”

Şu an proje için gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığını dile getiren Talat Sam, “Sihirli Fabrika”nın çocukların istedikleri oyuncakları üretmek için gün saydığını söyledi. Sam, yaklaşık 1 ay içinde proje kapsamında sipariş almaya başlayacaklarını ifade etti.
 

-TeTe 3D Printer-

Üçüncü sanayi devrimi olarak adlandırılan 3 boyutlu yazıcılar printer, eğitim, sağlık, endüstri, mimari gibi çok sayıda sektörde kullanılıyor. LTS Teknoloji Grup tarafından uzun süren AR-GE çalışmaları sonucu üretilen TeTE (3D printer), yüzde 100 yerli sermaye ile Türkiye’de üretilen ilk yerli üç boyutlu yazıcı olma özelliği taşıyor. Önemli bir ekonomi dergisi tarafından yapılan en yenilikçi ürün sıralamasında dünya genelinde 20'nci sırada yer alan TeTe, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ta

X